Tuesday, April 12, 2011

This is... Me.


Loodan, et suutsin kõik pildile mahutada, mis praegu mind iseloomustama peaks. Igal detailil on midagi rääkida, näiteks ekraanil olevad pildid sümboliseerivad minu elus olulisi inimesi ja loomi ning tegevust, mis mulle huvi pakub- fotograafiat. Kõrvaklapid- muusika on väga tähtis. Kell- näitab aega ja seda, et ma kodust kunagi ilma selleta ei lahku. Päike(sevalgus)- teeb tuju alati heaks. Sain mõned vihjed ka oma sõpradelt, mida pildile lisada, et see minulik oleks. Ehk nad tunnevad siis mind nende detailide järgi pildilt ära. :)

2 comments:

Sindy Püssa

Oi kui lahedalt kukkus välja, et kaks viimast autoportreed on üksteisega esmapilgul väga sarnased! Prillid ja kaelakee laptopil... nagu copy-paste :) Aga loomulikult on lähemal vaatlusel mõlemad fotod täis pisikesi detaile, mis teid vägagi erinevatena portreteerivad. Siiski lihtsalt hämmastavalt sarnane lähenemine :)

Sinu pildi puhul meeldib mulle väga see, kui loovalt sa arvuti ekraani ära kasutasid. Super. Valgus ja pildi tonaalsus on hästi mõnus ja mulle meeldib see diagonaalsel paigutusel põhinev kompa. Ainuke asi mis mind võib-olla veidi häirib, on see põrand (vist?) taustal - muidu nii loomulikuna mõjuv kompositsioon asju tundub sellel taustal kuidagi ebaloomulik. Huvitav, kuidas oleks see välja näinud laual, kui sina oleksid kaameraga toolil seisnud. Või siis suurel valgel linal põrandal? Ei tea kas oleks olnud parem või halvem, aga igaljuhul tasub eksperimenteerida vaatenurkadega.

Angelica

Haha, noh, peale üleslaadimist blogi uurima hakates märkasin sama asja. Võib-olla peitub põhjus selles, et oleme Ingridiga head sõbrannad ja näeme asju sarnaselt, mitte et me olemuselt nii sarnased oleksime. :)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP