Wednesday, March 30, 2011

Tere Kallid Fotoklubilised!:)


Soovin Teid kutsuda saamaks osa millestki mõnusalt unikaalsest. Nimelt mu hea kursavend (MTÜ Active Life´st) alustas lisaks ratta- ja loodusmatkade korraldamisele just ka Fotoretki korraldama ning pakkub TLÜ Fotoklubi liikmetele osavõtusoodustust!;)

Millega tegu? --> Fotoretk on üritus, mille raames käiakse looduses erinevatel aegadel erilistes kohtades pildistamas. Tegemist on sõbraliku tegevusega, mis populariseerib aktiivseid eluviise ja fotograafiat. Väljasõit võib toimuda juba enne päikesetõusu või peale päikeseloojangut, niiet valmis tuleb kõigeks olla;) Lisaks esitab iga fotograaf kolm oma parimat töötlemata fotot, mis lähevad hääletusele ning parim saab premeeritud:)

Järgmine fotoretk: 14. aprill (nelajp.) kell 5:00-9:00
Fotorektest lähemalt: Kevadhommik rabas. Plaanis on varahommikune väljasõit Viru rappa, kus juhtuda võib nii mõndagi - vaatelisest päikesetõusust tedremänguni. Start on juba enne päikesetõusu 5:00 Sikupilli parklast ning tagasi parajalt 9:00, niiet kel vaja jõuab ilusti kooli või tööle:)
Hind: 17€. TLÜ Fotoklubi liikmetele aga 11, ning kui tulemas oleks üle 4-fotoklubi liikme saaks veel soodsamalt;) (Selgitusse kirjutage sel juhul : Fotoretk, Teie nimi, TLÜ Fotoklubi)!:)
Hind sisaldab: Inimeste ja varustuse transporti sihtohta ja tagasi; preemiaid; sooja teed ja vett; mõnusat elamust:)

Lisainfo retke olemusest ning enda registreerimisest:

Kõik huvilised olete oodatud ühinema! :)
NB. Regamine lõppeb 13. aprill 17:00

Tervitused,
Annika L.



1 comments:

Annika

Heihei,

Sooviksin teada anda, et vahepeal tehti kerge hinna ümberkalkuleerimine ning hetkel on osalustasu 6€ (kes soovivad oma autoga tulla) ning TLÜ fotoklubi liikmetele 4€+transport (transpordi raha läheb hiljem kõigivahel jagamisele :) Samuti paluksin regamisel ära märkida, et olete TLÜ Fotoklubist..

Päikest,
Annika

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP