Wednesday, April 6, 2011

Autoportree ilma iseeneseta

Tähtaeg selle fotoülesande täitmiseks on vähem kui nädala pärast - T, 12.04. Kuidas teil edeneb? Kui valmis on, siis paluks aga julgelt kohe blogisse üles panna :)
Kes veel hädas on ideedega või lihtsalt väikest tõuget vajab, siis see jutt on teile.

Ma usun et see osa on teile päris selge, kuidas portreteerida end läbi enesele oluliste/iseloomulike esemete, sai ju vastavaid näiteid ka Fotoklubi viimasel koosolemisel näidatud. Sellel siis siinkohal pikemalt ei peatuks. Tahaksin aga illustreerida ühe hea näitega seda, mida silmas pean, kui räägin autoportreest läbi keskkonna - kohtade või vaadete pildistamisest. Sellist lähenemist võite ka julgelt kasutada.

Tunnustatud ja andekas fotograaf Karel Polt, minu parim sõber ja kursavend (London South Bank University, Digital Photography) lahendas meile esimesel ülikoolinädalal antud ülesande, mis oli üpris sarnane teie praegusele ülesandele, ainult et koosnes mitmest spetsiifilisest osast nagu näiteks ''culture'' ja ''environment'', sedasi -

ja vast kõige olulisem on see kirjeldus siin juures:

Self Portrait - Karel Polt - environment

During the past two weeks I haven't spent one night in the temporary "home" where I keep my possessions. Instead I have made use of my broad connection of friends with proper beds and bedrooms to get a good night sleep. I took this photo in a hotel on Piccadilly Circus and it sort of represents the overall environment where I live at the moment. London is an endless corridor with lots of doors and lots of possibilities to turn either right or left. Moreover, most doors are locked and in the end there seems to be no choice at all, unless I chose to go back and start again. I think that's where I am at the moment. (29.09.2006)



Ilus ja tabavalt ning targalt lahendatud, kas pole? Päris mõjuv minu meelest.


Laia valikut mitmesuguseid Kareli pilte saab näha tema Flickr'i lehel.



Inspiratsiooni täis nädalat teile!

Kohtume teisipäeval, 12.04. Fotoklubi välipildistamisel Linnahalli ees kell 18:00

0 comments:

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP