Thursday, March 24, 2011

Kevad - Lilled kevadise päikese käes


Et siis selline kevadine pilt tuli mul välja. Lumi on veel maas, aga päike soojendab juba :)

2 comments:

Sindy Püssa

Mulle nii meeldib selle pildi värskus ja säravate heledate värvide kontrast. Sinine ja punane (k.a. siis ka roosa) on ülimad kontrastid ja nende ühel pildil vastandamine annab enamasti rabavaid tulemusi. Nii kaunis ja tore üllatus oli avada fotoklubi leht ja näha sellist kevadisest värskusest pakatavat pilti esimese asjana - aitäh seda ilu jagamast ja tänast hirmsat lumist päeva värvilisemaks tegemast :)

Tehnilist poolt kommenteerides ei saa ütlemata jätta, et see taust tõmbab päris palju tähelepanu ära tegelikult. Kuid ehk ongi see taotluslik? Et nagu see pilt illustreerib seda, kuidas lilled ja helesinine taevas toovad halli linna kevadist rõõmsat meeleolu? Sellisel kujul töötab küll minu jaoks päris hästi see foto.

LaDina

Suur tänu sulle, Sindy sellise ilusa kommentaari eest. Tore, et minu pilt tegi sinu lumist päeva värvilisemaks...mõte oligi selles, et leida midagi säravat ja kevadist, mis rõõmustaks ja näitaks, et kevad hiilib ikka tasakesi. Õues me kahjuks veel lille ei näe...aga sinine taevas päikesega on meil juba olemas. Ostetud lilled ongi mul kevadise ilmaga kooskõlastatud)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP