Sunday, March 6, 2011

=)

"Memories are heartbeats
Sounding through the years
Echoes never fading
Of our smiles and our tears.. "

Paar aastat tagasi, ühel mõnusalt soojal septembri õhtupoolikul põikasin puht juhuslikul läbi oma kodurannast - Kakumäelt.. ning voilaa:) plaanipärasest 15 min kujunes suht mitme tunnine session, mille käigus sai nauditud nii loojangu ilu, kui ka maagilisi peegeldusi särtsakate siluettide taustal. Sutsu kesine kvaliteet, ent ikkagi südamelähedane:)
Hugs & warm greetings,
Annika L. :
)

1 comments:

Sindy Püssa

Suurepärane! Mulle nii meeldib, et seni on kõik oma fotode alla nii mõnusad ja meeleolukad jutud pannud, see näitab nii ilusti, et need pildid on teie jaoks rohkem kui suvalised klõpsud ja oma loominguga nii sügavalt suhestumine ongi see kõige olulisem aspekt mis eristab 'päris' fotograafi lihtsalt nupule vajutajast - teie motivatisoon on edasi anda meeleolu ning püüda hetk võimalikult täiuslikult ning jutustada seeläbi lugu. Täpselt seda ongi vaja teha.

Foto autor võib-olla teab seda, aga kõik ei pruugi - see pilt läheb fotograafias sellise termini nagu 'kuldne tund' e 'Golden Hour' alla. Kinematograafias kasutatakse samade valgustingimuste jaoks terminit 'Magic Hour' ehk siis maagiline tund. See tähistab seda aega, mil päike on horisondile lähedal (umbes tund aega peale päikesetõusu ja tund enne loojangut, kuid vahel ka peale loojangut) ning mil valgus on punakam ja varjud pikemad või siis, nagu juuresoleval pildil, inimesed, objektid või ehitised muutuvad suurepäraselt defineeritud siluettideks. See pilt on tõesti väga hea näide selle termini, mida peaks teadma, illustreerimiseks.

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP