Monday, March 7, 2011

1. Kodune ülesanne: ''KEVAD''

HEI!



Teile on mõeldud see esimene kodune ülesanne. Nimelt pildistage lähiajal (KUNI 29.03.2011) midagi, mis seostuks kevadega. Pildil võivad olla nii inimesed, loomad, vaikelu. Ühesõnaga pange enda loovus proovile. Parematele piltidele jagame ehk isegi punkte. Pilt laadige ülesse siia blogisse nõnda, et pealkirjas sisalduks esiteks märksõna KEVAD ning seejärel teie endapoolne pealkiri. Edu!



Peale selle on teile nö 'kohustuslikuks kirjanduseks' Arne Aderi ja Urmas Tartese raamat ''Loodusfoto lugu ja lumm'', mis on näiteks hetkel Apollos soodushinnaga.




PS! Andke selle postituse all kommentaariga märku, mis teile selle blogi puhul ei meeldi ja mis meeldib, mis ka juures võiks veel olla!

7 comments:

Martin

Tere,

blogi on üldiselt väga kena. Ainukese asjana, mis mind praegu häirib on see, et ta on nii kitsas. Parempoolne riba võiks poole kitsam olla andes ruumi juurde sisule.

Pätu

Kuhu kadus postitus, kus juhendati pildi mõõtmete muutmist siia postitamisel?

Ander

Kuna blogi on nüüdseks muudetud juba kolm korda, siis kaotasime ära selle võimaluse, et suurt pilti koheselt ka suurelt kuvatakse. Loodan, et teile meeldib see blogi. Suuri pilte on võimalik näha pildile klõpsates. See, et saaks siin kuni 540px pilte esitleda, tuleb ka see nö pildi suuruse muutmise õpetus. Peale selle püüan lähipäevadel ka veitsa laiemaks muuta seda postituse kasti, see parempoolne kast jääks aga ehk samaks.

Sindy Püssa

omg ma vaatasin just blogi statistikat - päris popid oleme! 392 pageviews, ainuüksi eile 105 näiteks. facebook kindlalt juhib publiku püüdmise osas, nii et palun sheerige oma wall'idel klubi linki, eksju! :) ja pange aga julgelt oma tehtud fotosid blogisse üles, siin saavad need nähtavaks! Ning muide, 2 vaatamist on seni Iraanist. what the hell is that all about :P

Anonymous

igati mõnus blogi, aga natuke kirjumirju ses mõttes, et ei leia infot - näiteks kuidas kampa saada? nii siia blogisse kui klubisse - kui pole pääsenud kogunemistele?
jne.

Sindy Püssa

Mõnusalt lai on see postituste tulp nüüd, väga tore :)

Elisa

Mulle meeldiks, kui inimesed esineksid oma pärisnimede all. Kui me kokku saame, siis ei tea keegi, kes on Mummu ja Käts jne. Üleskutse siis neile, kes tunnevad end puudutatuna!

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP