Thursday, April 21, 2011

Otsitakse fotograafi vabatahtlike messile 3. - 7. mai

Selline info siis teile, kallid fotoklubilised. Soovitan soojalt end sinna pakkuda, mis siis et raha ei saa, see kogemus on hindamatu kindlasti!

3. – 7. maini 2011 toimub Tallinnas Nokia Kontserdimaja fuajees Euroopa vabatahtliku tegevuse aasta (EVTA) ringreis ehk vabatahtlike mess. Mess annab vabatahtlikele ja vabatahtlikele ühendustele võimaluse tutvustada oma töid ja tegemisi, otsida ja leida koostööpartnereid, diskuteerida vabatahtlike tegevuse probleemide ja arengu üle ning kaasata oma tegevusse uusi liikmeid. Messi Eestipoolne korraldaja on Siseministeerium, ürituse formaadi ja tehnilise toe eest hoolitsevad üle-Euroopalised meediaettevõtted PAU Education ja ICWE.

Käesoleva kirjaga kutsume teie fotoklubi liikmeid vabatahtlikuna seda üritust jäädvustama. Tehtud fotosid saame kasutada ringreisi kokkuvõtvates materjalides ja meedias viitega fotograafi nimele. Kõik messi õnnestumisse panustavad vabatahtlikud saavad mälestuseks t-särgi ja tänukirja ning kutse 7. mail toimuvale vabatahtlike tänuüritusele.

Vabatahtlikuna on teil võimalus panustada üle-Euroopalise ürituse õnnestumisse, näidata eeskuju kõikidele külastajatele ning saada uusi tutvusi, kontakte ning kogemusi.

Kuivõrd 3. mai on väga lähedal, ootame teie vastust hiljemalt 26. aprilliks telefonitsi või e-posti teel. Ühtlasi esitame ka palve seda teadet levitada teie e-postilistides, veebilehtedel ja teistes võimalikes kanalites.

Kui teil on täiendavaid küsimusi ürituse kohta, olen meeleldi nõus neile vastama.

Lisainfo messi kohta:
www.siseministeerium.ee/evta2011
www.europa.eu/volunteering/et

Lugupidamisega

Marten Lauri
Siseministeerium
Euroopa vabatahtliku tegevuse aasta 2011
vabatahtlik teabejuht
tel: 612 5191
e-post: marten.lauri@siseministeerium.ee

0 comments:

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP