Sunday, April 17, 2011

Agnese kodused ülesanded

Esmalt välipildistamise workshopi minupoolsed viis parimat pilti. Kuna minu kaamera ei luba säriaja ega teravussügavusega mängida, valisin võimalikult eri tüüpi pildid.

Fotograaf

Veed on valla

Kuu
 
A brick it is

Päikeseloojang

Nüüd eelmise nädala kodune ülesanne...
Self-portrait without the Self

Fotoga vanalinna tornide roosast maailmast jäädvustasin ühe hetke 30 tunnilise lõputöö-kirjutamise-maratonist. Nimelt mul on kalduvus asju jätta viimasele minutile, kuid lõpuks suudan end alati kokku võtta ja fotole jäädvustatud päev on selle parimaks näiteks.

Ja nüüd kodune ülesanne enne seda...

Kevad ehk doppio espresso up on 2778 m


1 comments:

Sindy Püssa

Esiteks väga tubli ja eeskujulik sinust kõik kodused tööd niimoodi korralikult üles laadida :D

'Kevad' on väga äge, mulle väga meeldib kuna annab eelkõige väga mõnusalt edasi selle tunde ning see ongi kõige olulisem. Ma küll sellisel ajal mägedes olnud ei ole, aga seda pilti vaadates teaksin nagu täpselt mis tunne see on. Väga hea!

Autoportree on poeetiliselt kaunis, kuid ainus kriitika on see, et ilma tekstita see ei tööta - esmapilgul tundub nagu päikeseloojangupilt ning vaatajas ei pruugi huvi äratada piisavalt et teksti lugeda ja tähendust teada saada. Aga eks see ole siis nende kärsitute inimeste kaotus, eksole.

Tore, et kuigi sa settingutega mängida ei saanud kaameral siiski palju pilte tegid - kusjuures fotode järgi ma seda küll ei näe, et sind miski tagasi hoidis - see tõestab et silm ja kompa on ikka kõige aluseks. See ''Telliskivi'' pilt on ehk kõige originaalsem ja meeldejäävam, kuid päikeseloojang annab ka kenasti selle piirkonna koledat ilu ehk omapära edasi :)

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP