Sunday, March 13, 2011

Kevad kaamerasse



Enesetutvustuseks just see kevadine kirge täis pilt. Selle saamiseks oli vaja istuda tiigi kaldal neli tundi ja teha sadu võtteid... Tõeline fotojahi pilt.

Hääd Tallinna Ülikooli kaasfotofännid, kutsun teid ka oma esimesele virtuaalsele fotonäitusele, sissepääs selle lingi kaudu.

Ja niisama fotod (need millest veel näitust pole kokku pannud) on SIIN blogis. Neid võite kah vaadata kui aega ja huvi - äkki mõnele meeldib ka :)

2 comments:

Sindy Püssa

Vägagi sürreaalse mulje jätavad need värvid ning need eelajaloolise ja koletisliku väljanägemisega õudsed konnad. Nad lausa nagu helendaks - kas see tiik oli õline või on selle vee heleduse taga järeltöötlus?

Ainsana kriibib väheke silma see vasakus nurgas olev rohukõrs, kuid sellest saaks minutiga lahti photoshopis, seega pole üldse muret. Või siis oleksid selle võinud ära murda selle nelja tunni jooksul, mil sa seal istusid... :D
Nali naljaks, tegelikult on see suurepärane, et sul selle pildi saamiseks nii palju kannatlikust ja pühendumust üles näidata tuli. Tulemus on seda igatahes väärt!

Anonymous

tänud kenade sõnade eest. ma tegelikult olen sellise ideoloogiaga kaamera taga, et pärast fotoshoppi võimalikult vähe kasutada (horisonte ja muid asju vahel natukene sätin, või siis lõikan pilti) aga jah, see on selline stiili küsimus, et võimalikult nauralistlikult teemale läheneda.
vesi on tegelikult väga pugas, päike on see, mis selle läike eriliseks teeb...

  © Blogger template 'Totally Lost' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP